Home « Bani / Carieră « Afaceri de succes în 2013

Afaceri de succes în 2013

Adaugat pe 23 martie 2013

idei afaceri În anul 2013, situaţia economică s-a îmbunătăţit, motiv pentru care o afacere ar putea avea mai mult succes! Vă prezentăm câteva idei de afaceri care sunt cel mai probabil să aibă succes. Aceste predicţii se bazează pe date recente şi studii care evidenţiază domeniile de afaceri care se dezvoltă în prezent.

Traducător

Comunicarea interculturală, aflată în continuă creştere, necesită un număr cât mai mare de traducători. Pe viitor o să fie o cerere tot mai mare de interpreţi şi traducători, datorită extinderii legăturilor internaţionale. Cu alte cuvinte, o afacere de succes se poate concretiza în realizarea unei echipe formate din traducători în cât mai multe limbi.

Servicii de monitorizare a angajaţilor

În prezent, angajaţii sunt în continuă mişcare, ceea ce înseamnă că monitorizarea activităţii lor devine mult mai dificilă. De aceea, dezvoltarea unei afaceri care să aibă ca domeniu de activitate monitorizarea angajaţilor ar avea un real succes.

Salon mobil

Realizarea unui salon mobil, care să ofere clienţilor servicii de înfrumuseţare chiar la ei acasă are un potenţial extraordinar. Persoanele în vârstă sau cu probleme de sănătate pot fi răsfăţate cu tunsori, coafuri, manichiură, pedichiură chiar în intimitatea propriei case.

Reparaţii smartphone-uri

Smartphone-urile au devenit indispensabile, atât pentru afaceri, cât şi pentru uzul personal. Însă, dacă un smartphone nu mai funcţionează corespunzător, repararea acestuia ar putea să ajungă la preţul de achiziţie a unui telefon nou. Astfel, începerea unei afaceri de reparare de telefoane inteligente reprezintă o alegere înţeleaptă.

Freelancing

Aţi putea crede că a fi freelancer nu este cu adevărat o afacere, însă a avea o firmă care să ofere servicii de freelancing poate constitui un adevărat succes. Cele mai solicitate servicii sunt: introducere de date, scrieri academice, proiecte Excel, procesare de date.

Sursa: www.businessnewsdaily.com - Sursa foto: www.moderndignity.com.

Comentarii

Articole similare

De ce poveştile de succes încep adesea cu un eşec

Pierderea neaşteptată a locului de muncă a determinat un scriitor să realizeze un catalog cu întâmplările nefericite ale celor care au profesat înaintea lui.

Poveşti de succes care vă vor inspira

Zane, acum în vârstă de 46 de ani, a debutat în lumea afacerilor la vârsta de 12 ani, utilizând garajul părinţilor săi, aflat în East Haven, Connecticut. La 16 ani, şi-a convins părinţii să preia o afacere care urma să fie închisă...

Bani online

În prezent, internetul oferă o gamă variată de posibilităţi de a câştiga bani. Dacă vă place să petreceţi timpul în faţa calculatorului, atunci puteţi profita de acest hobby pentru a face bani într-un mod comod, relaxant, în intimitatea casei sau la o cafea într-un...
Publicitate