Home « Relaţii « 7 semne că un bărbat vă place

7 semne că un bărbat vă place

Adaugat pe 12 aprilie 2014

semne atractie Atunci când un bărbat nou îşi face apariţia în viaţa unei femei, este dificil de spus dacă este atras sau nu de ea. Aşteptarea unei confirmări din partea lui ar o fi o tortură. Cu toate acestea, dacă se acordă suficientă atenţie comportamentului acestuia, aţi fi surprins de câte informaţii puteţi afla.

Allan Pease, expert în descifrarea limbajului trupului şi autor al cărţii "Limbajul trupului în dragoste", ne spune cum să decodăm comportamentul unui bărbat. Allan susţine că dacă observăm doar unul dintre aceste indicii nu înseamnă că este un semn elocvent, însă dacă observaţi prezenţa a trei sau mai multe dintre semnalele următoare, înseamnă că bărbatul pe care îl analizaţi este atras de dumneavoastră.

Atrage atenţia asupra zonei intime

Dacă se simte atras de o persoană, este foarte probabil să îşi ţină degetele pe curea sau în partea de sus a pantalonilor, pentru a atrage atenţia asupra zonei sale intime. Allan susţine că foarte multe gesturi pe care le fac bărbaţii atunci când sunt atraşi de o persoană au legătură cu zona inferioară a corpului.

(Citiți și "Cum să fiți mai atrăgătoare în ochii bărbaților")

Stă aşezat cu picioarele larg deschise

semne atractie Această poziţie atrage atenţia tot asupra zonei intime. Dacă un bărbat stă aşezat în faţa cuiva de care este interesat, cel mai probabil acesta va sta cu picioarele larg deschise, susţine Allan. Studiile au arătat că acelaşi comportament îl au maimuţele şi cimpanzeii.

Copiază limbajul trupului

Atunci când suntem atraşi de cineva, avem tendinţa de a-i copia gesturile. Acesta este unul dintre aspectele pe care cuplurile de îndrăgostiţi le fac în mod inconştient. În mod similar, persoanele care sunt atrase una de alta îşi vor mişca mâinile asemănător sau vor folosi acelaşi ton al vocii.

(Citiți și "Dragostea - din punct de vedere ştiinţific")

Îşi atinge părul

semne atractie Acest comportament este regăsit şi în rândul animalelor. Atunci când un animal observă un altul, dar de sex opus, acesta va încerca să îi atragă atenţia. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul bărbaţilor şi al femeilor - aceştia vor încerca să arate mai bine şi, în mod inconştient, îşi vor trece mâna prin păr.

Allan susţine că aceasta este modalitatea prin care creierul trimite semnale prin care să transmită că persoana respectivă doreşte să arate cât mai bine în acel moment. De obicei, atingerea părului este gestul cel mai folosit, însă, un bărbat atras de către o femeie, ar putea să realizeze şi gesturi precum îndreptatul cravatei sau netezirea cutelor pantalonilor.

Foloseşte un limbaj al corpului deschis

Prin aceasta se înţelege că bărbatul are o postură confortabilă şi abordabilă - nu stă cu mâinile încrucişate. Dacă îşi încrucişează mâinile, este semn că vrea să ţină alte persoane la distanţă. Allan susţine că trebuie să acordaţi mai multă atenţie acestui semnal, deoarece acesta nu este neapărat un semn de respingere - şi persoanele timide recurg la acesta.

(Citiți și "Ce haine purtăm la prima întâlnire")

Îşi pune mâinile în şold

semne atractie Atunci când se află în apropierea femeii pe care o place, un bărbat îşi va pune mâinile în şold. Allan susţine că acest gest exprimă faptul că bărbatul doreşte să ocupe mai mult spaţiu, să se facă remarcat şi să se impună. Este o modalitate de a transmite mesajul "Priveşte-mă! Uite ce mare sunt!"

Se apleacă spre dumneavoastră

Acest comportament este foarte simplu de descifrat, susţine Allan. În mod normal, ne distanţăm de persoanele pe care nu le placem şi ne apropiem de cele de care suntem atraşi. Cu cât două persoane se plac mai mult, cu atât distanţa dintre ele devine mai mică.

Sursa: bodyandsoul.com.au

Comentarii

Articole similare

Tradiții romantice din jurul lumii

Există o multitudine de tradiții romantice de care probabil nu ați auzit. Unele dintre acestea sunt adorabile, în timp ce altele sunt puțin mai ciudate. Fiecare persoană își arată devotamentul într-un mod diferit...

Chimia sexuală

Chimia sexuală este un mister. Dar atunci când o experimentaţi cu cineva, vă poate entuziasma peste măsură. Ce este chimia sexuală?...

Semne care indică faptul că partenerul vă iubeşte

Vă întrebaţi dacă partenerul vă iubeşte? Citiţi în continuare pentru a descoperi câteva semne care vă ajută să decodaţi dacă ceea ce simte pentru dumneavoastră este iubire...
Publicitate