Home « Bani / Carieră « 7 motive pentru care ar trebui să vă dați demisia și să vă urmați visul

7 motive pentru care ar trebui să vă dați demisia și să vă urmați visul

Adaugat pe 14 februarie 2014

implinire vis Renunțați la actualul job. Împliniți-vă visele. Urmați-vă pasiunea. Trăiți viața la maxim. Pentru a vă îmbunătăți viața și a vă dezvolta continuu, este necesar să acționați.

Înainte de a face un impas important, ca acela de a renunța la un serviciu stabil, asigurați-vă că aveți economii care să acopere cheltuielile pe 3-6 luni. De asemenea, va trebui să vă analizați obiectiv visul și să determinați cum ar putea deveni acesta o sursă de venit durabilă.

Dacă sunteți sigur că doriți să renunțați la actuala slujbă și vreți să vă trăiți visul, iată șapte motive care vă vor da un impuls pentru a face marele pas:

1. Veți avea control asupra propriei vieți

Urmați-vă visele sau altfel cineva vă va angaja pentru a-și împlini propriile vise.

În momentul în care vă dați demisia, nu veți mai fi constrâns de manageri și de regulile vreunei companii, ci veți avea libertatea necesară pentru a realiza lucrurile de care sunteți pasionat. Este posibil să nu existe încă slujba ideală pentru dumneavoastră, însă o puteți inventa!

2. Veți avea oportunitatea de a deveni mai responsabil

Datorită faptului că veți deveni propriul șef, veți fi responsabil în totalitate de ceea ce se întâmplă cu viața dumneavoastră. Veți învăța să fiți mai echilibrat în privința cheltuielilor. Veți învăța să răspundeți pentru propriile decizii.

3. Veți fi împlinit doar atunci când veți face ceea ce vă place

implinire vis Așa cum fericirea poate fi atinsă atunci când sunteți cu persoana iubită, împlinirea poate deriva din ceea ce faceți cu pasiune. Împlinirea nu se limitează numai la bani. Fericirea și extazul resimțite când realizați ceea ce vă face plăcere poate reprezenta de asemenea o modalitate de a obține sentimentul de împlinire.

4. Uitați de murmurul zilnic - puteți fi din ce în ce mai puternic

Sunteți motivat să realizați lucruri extraordinare, deoarece iubiți ceea ce faceți. Nu vă veți mai pierde timpul încercând să-i faceți pe plac șefului. Nu vă veți mai consuma energia încercând să vă înțelegeți cu colegii răutăcioși. Vă puteți concentra energia pentru a face doar ceea ce vă face plăcere și ceea ce contează pentru dumneavoastră!

5. Veți uita de întrebarea "Ce-ar fi fost dacă...?"

În viață trebuie să nu aveți regrete. La final, veți fi triști și deprimați dacă o să vă gândiți la ce ați fi putut realiza dacă nu ați fi avut un job și v-ați fi urmat visul... Nu trebuie să faceți parte din categoria persoanelor care au fost prea speriate pentru a-și urma pasiunea și care trăiesc cu regret că au procedat astfel. Dacă este alegerea potrivită pentru dumneavoastră, atunci urmați-o!

6. Veți fi mai creativ și mai inovator

Dacă renunțați la slujba stabilă și vă urmați visul, indiferent dacă este vorba despre propria afacere, scrierea unei cărți sau realizarea unui studio de dans, vă veți epuiza atât energia, și veți cheltui banii disponibili. Încercând să vă descurcați cu propriile resurse, veți deveni mai creativ, veți căuta soluții optime pentru a continua.

7. Cu timpul, veți avea succes și veți fi independent

implinire vis Succesul nu va apărea peste noapte, însă va veni și ziua în care veți avea succes! Fiți încrezător, faceți ceea ce vă place și depășiți-vă limitele. A avea succes înseamnă să vă treziți în fiecare zi pentru a face ceea ce vă face plăcere, să vă petreceți timpul cu persoanele pe care le iubiți și să îi ajutați pe cei din jur.

Fiți stăpân pe propria viață sau altcineva va fi în locul dumneavoastră!

Sursa: lifehack.org
Sursa foto: marcandangel.com - reloveplanet.com - bhmpics.com

Comentarii

Articole similare

Oportunitatea Oriflame

V-ați propus ca anul 2016 să fie unul productiv, în care să vă dezvoltați atât pe plan personal, cât și pe plan profesional? Compania Oriflame vă oferă o soluție facilă de a vă împlini rezoluțiile...

De ce sunteți nemulțumit de situația dumneavoastră financiară

Dacă doriți să aveți o situație financiară mai bună, va trebui să eliminați cheltuielile inutile. Iată ce anume vă determină să fiți nemulțumit de situația dumneavoastră financiară...

9 lucruri inutile în viață

Cu toții ne dorim să avem o viață mai bună. Cu toții ne dorim să fim fericiți! Cu toate acestea, viața este presărată cu probleme și responsabilități care ne împiedică uneori să fim fericiți și să...

Alegerea cadoului potrivit pentru un bărbat

A alege cadoul potrivit pentru un bărbat nu este prea dificil dacă îi cunoașteți hobby-urile și "jucăriile" preferate. Dacă nu știți ce să îi oferiți, optați pentru ceva practic, care să îi folosească la muncă, studiu sau pentru relaxare...

6 pași îndrăzneți pentru a vă atinge țelurile în acest an

Drumul spre succes a fost întotdeauna presărat cu sacrificii. Dacă doriți să vă atingeți obiectivele personale în acest an, nu există scurtături. Primul pas este cel mai dificil, însă și cel mai curajos...

13 lucruri esenţiale pentru o viaţă fericită

Vă întrebaţi cum puteţi avea o viaţă fericită? Cu toţii ne dorim acest lucru. Fericirea este subiectivă - pentru anumite persoane fericirea se defineşte a fi o viaţă cu bogăţii, pentru altele echivalează cu...
Publicitate