Home « Relaţii « 10 obiceiuri ale cuplurilor fericite

10 obiceiuri ale cuplurilor fericite

Adaugat pe 10 mai 2013

cuplu fericit Vă doriţi să vă îmbunătăţiţi relaţia? Iată 10 obiceiuri pe care le puteţi aplica pentru a avea un mariaj fericit:

1. Mergeţi în pat împreună

Vă amintiţi începutul relaţiei când eraţi foarte nerăbdători să ajungeţi în pat pentru a face dragoste? Cuplurile fericite refuză să meargă la culcare la ore diferite. Merg în acelaşi timp, chiar dacă unul dintre parteneri se va trezi mai devreme.

2. Cultivaţi interese comune

După ce pasiunea se diminuează, este bine să cultivaţi interese comune. Nu minimizaţi importanţa activităţilor pe care le puteţi realiza împreună. Dacă nu există preocupări comune, cuplurile fericite dezvoltă unele. În acelaşi timp, este bine să aveţi şi activităţi pe care le realizaţi fără partener. Astfel, veţi părea o persoană mai interesantă în ochii acestuia şi nu veţi părea o persoană prea dependentă.

Ţineţi-vă de mână

Cuplurile fericite merg pe stradă ţinându-se de mână sau foarte aproape unul de celălalt.

Aveţi încredere şi iertaţi

Atunci când cuplurile fericite au neînţelegeri sau certuri, în loc să fie supărate şi bănuitoare, preferă să aibă încredere şi să ierte.

Concentraţi-vă pe reuşitele partenerului, nu pe eşecuri

Cuplurile fericite evidenţiază aspectele pozitive şi le ţin în umbră pe cele negative. Concentraţi-vă pe ceea ce reuşeşte partenerul să realizeze, nu pe aspectele pe care nu le poate realiza.

Îmbrăţişaţi-vă când vă revedeţi după serviciu

Cuplurile care se salută cu o îmbrăţişare sunt mai fericite, pielea lor simţind atingerea tandră a persoanei iubite.

Spuneţi "Te iubesc" şi "Bună dimineaţa" în fiecare zi

Aceasta este o modalitate facilă de a ne îmbunătăţi dispoziţia şi de a face faţă cu uşurinţă momentelor stresante de pe parcursul zilei - ambuteiaje, cozi interminabile sau alte momente care creează disconfort.

Spuneţi "Noapte bună" indiferent dacă sunteţi supăraţi

Astfel, comunicaţi partenerului că deşi sunteţi supăraţi, încă apreciaţi relaţia. Indică faptul că relaţia pe care o aveţi este mult mai importantă decât neînţelegerea sau cearta care s-a ivit.

Mândriţi-vă cu partenerul

Persoanele care sunt într-o relaţie fericită sunt încântate să fie văzute cu partenerul şi îşi arată adesea afecţiunea - se ţin de mână sau unul dintre parteneri îl cuprinde pe celălalt de umăr, de mijloc etc. Ei nu vor să atragă atenţia, ci mai degrabă să evidenţieze că aparţin unul celuilalt.

Un obicei este un comportament discret, realizat automat şi care nu necesită un efort prea mare pentru a fi menţinut. Durează 21 de zie pentru ca un comportament să devină obicei. Astfel, selectaţi unul dintre obiceiurile cuplurilor fericite, prezentate în lista anterioară, şi realizaţi-l timp de 21 de zile. După aceea va deveni un obicei, care vă va îmbunătăţi relaţia cu partenerul de viaţă!

Sursa: womansday.com - Sursa foto: fineartamerica.com

Comentarii

Articole similare

Compatibilitatea în dragoste

Pentru a calcula dacă sunteți sau nu compatibil în dragoste cu o altă persoană, există mai mulți factori pe care trebuie să îi analizați. Este important să țineți seama de acești factori, înainte de a...

Cum facem un bărbat fericit

Vă doriți să fiți femeia perfectă pentru bărbatul dumneavoastră? Iată ce își dorește de la dumneavoastră și cum puteți să îl faceți fericit, respectând câțiva pași simpli. O relație...

Le plac băieților fetele timide?

Dacă sunteți timidă, nu aveți un dezavantaj dacă știți cum funcționează mintea unui bărbat. Le plac băieților fetele timide? Cu siguranță!...

10 lucruri mărunte care distrug o relație

Când vine vorba despre al cui este rândul să spele vasele, apare un conflict între două personalități diferite. Dr. Karyn Gordon, un expert în relațiile de cuplu, susține că există 16 tipuri de personalități și doar...

Cum să fiți mai atrăgătoare în ochii bărbaților

Dacă doriți să fiți mai atrăgătoare și să captați atenția bărbaților, există câteva trucuri pe care orice doamnă sau domnișoară ar trebui să...

Ce să faceţi dacă mama iubitului vă urăşte

Deşi încercaţi să îi câştigaţi dragostea, mama iubitului nu vă agreează. Aţi încercat să faceţi ceea ce aceasta îşi doreşte, i-aţi oferit şi cadouri, iar ea tot nu vă place...
Publicitate